Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

maandag 16 juni 2014

Regionale Stampin' Up! dag in Houten, deel 2.

Eén dag voor Hemelvaart werd ik gebeld door Damir van het hoofdkantoor van Stampin' Up! in Frankfurt. Of ik zin had om wat projecten te maken voor de inspiratie tafel in Houten tijdens de Regionale Stampin' Up! dag. Natuurlijk zei ik JA!! Hij zou voor mij producten opsturen die in de komende jaarcatalogus zullen staan. En ik kreeg de Hamburger Box stans en de stempelset Num-NUm. Geweldig leuk, wat kun je daar veel leuke dingen mee maken. Meteen maar aan de slag gegaan en dit is wat ik er van gemaakt hebt.
Nieuw DSP paper Stack, Moonlight, heel mooi papier in de maat 11.4cm x 16.5cm, 48 vel. Met de nieuwe in-colors, Blackberry Bliss, Hello Honey en Lost Lagoon. Om het doosje heen zit een lint in de kleur Hello Honey. De onderkant van het doosje is van Hello Honey cardstock gemaakt.


Nog meer nieuwe producten, de stempelset Work of Art. Het label komt uit de nieuwe stempelset Num-Num, super om labels mee te maken, de kleur van het papier en de inkt is Lost Lagoon.


Wil je het wel geloven dat ik de uil pons al meer dan 1 jaar in bezig heb maar nooit echt gebruikt heb??? En hij is zo leuk!! Maar hier eindelijk gebruikt. Een doosje voor Halloween en voor de Kerst.


Met dit project was ik zelf erg blij. Ik had het zo in mijn hoofd en dan is het leuk als het ook lukt om het te maken. De 4 doosjes heb ik op elkaar geplakt. Makkelijker met vervoer. Nu is het alleen ter decoratie maar natuurlijk is dit een heel leuk project voor kersverse ouders.


En nog 2 doosjes als baby cadeautje. Hier heb ik gewerkt met MDS. Want ik heb deze stempelset, Baby we've Grown, alleen digitaal. Ik heb een vel vol "gestempeld" in mijn MDS software en vervolgens geprint op Very Vanilla. En toen uitgestanst. Het konijn aan het label heb ik groter gemaakt en gekopieerd en gespiegeld in MDS en daarna geprint. Ik heb ze beide uitgeknipt en aan elkaar geplakt. Eyelet erin en touwtje erdoor. Dat touwtje is trouwens ook nieuw, Strawberry Slush Thick Baker's Twine. Dit twine komt er in alle 2013-2015 in-colors.


En hetzelfde doosje in een blauwe uitvoering.


Het was een super dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.