Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zondag 8 juni 2014

Druk, druk, druk!

Wat een super leuke tijd is het, de maand voordat de nieuwe catalogus ingaat. Als Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice kan ik deze maand al nieuwe producten bestellen. En geloof me, er staan zóóóóó veel leuke nieuwe producten in. Het is maar goed dat wij een beperkte lijst hebben waaruit wij kunnen kiezen anders was ik nu blut!

Verder hebben wij als Nederlandse Demonstratrices komende zaterdag onze landelijke Stampin' Up! dag in Houten. Gezellig! Dan ziet iedereen elkaar weer en kunnen we swappen, kletsen, kletsen en nog meer kletsen. Er worden presentaties gehouden door andere Demo's en natuurlijk horen we veel nieuwtjes. Helemaal te gek en ik heb er heel veel zin in.

Maar intussen gaat het leven gewoon door en ging een van mijn teammaatjes uit de Pink Ladies/Lads verhuizen. Daar moest wel even een kaart voor gemaakt worden.


De journaling card is een digitale Project Life download. Ik heb deze geprint vanuit MDS. Zo heb je er dubbel plezier van. En het leuke hiervan is dat je de kleur kunt veranderen in MDS zodat je altijd de juiste Stampin' Up! kleur hebt voor je project.

1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.