Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 25 februari 2009

Tweede LO voor wijDUS

Dit is al de 4de LO die ik dit jaar maak, een gemiddelde van 2 per maand. Niet te geloven, zo snel als ik werk!! Toch fijn zo'n blog die je uitdagingen geeft. Geeft mij de spreekwoordelijke schop onder m'n achterwerk. Ik vind het super, scrapbook pagina's maken maar ik kan gewoon niet beginnen, een beetje faalangst af en toe.

De tweede uitdaging van wijDUS was een schets. een hele leuke vond ik en wist ook meteen welke foto's ik ervoor wilde gebruiken.

De foto's voor deze LO komen uit 2007, het Kerstgala bij Simone op school. Gepaste kleding werd erg op prijs gesteld dus gezellig gaan winkelen met z'n tweetjes. En ze heeft een prima avond gehad.


Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye, dit papier had ik al in huis voor een LO met deze foto's dus heb ik ze nu ook maar gebruikt. Verder mijn Cricut voor de tekst en een paar ijskristallen. De grote ijskristallen zijn met een Cuttlebug stans gemaakt. De tekst heb ik met de hand geschreven. Ik vind dat leuk om te doen ondanks dat mijn handschrift niet zo heel fraai is. Maar het is wel leesbaar.

Rectificatie: ik kom dus maar tot 3 lay-outs, ik ben gisteravond nog een keer uit bed gestapt want ik wist niet meer wat nu de 4de LO was. Dat klopt ook want die is er niet. Ik heb er pas 3 gemaakt!!

This is a lay out I made with pictures of my daughter Simone. She had a Christmas party at school and everybody had to wear party clothes. So we went shopping for THE DRESS, matching shoes, a evening bag with lotsa bling and because I wanted her to look her best, her hair was done by a hairdresser. She really looked pretty as a picture.

3 opmerkingen:

 1. Eveline,

  Je overtreft jezelf! Ten eerste door de prachtige lo van je dochter en ten tweede door de hoeveelheid lo's die je dit jaar al gemaakt hebt! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie LO! Je bent echt goed op dreef met de LO's. Dit papier is ook prachtig!!
  Doeg,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een hele leuke LO. En wat een plaatje is ze!!!!! Met je handschrift is niets mis mee.
  Leuk voor later.
  gr
  Sannie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.