Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 21 december 2016

In The Spotlight, Sneek Peek weken, deel 1.2


Week 1 van de Sneak Peek weken en dit is mijn tweede project. Ik heb dezelfde stempelset gebruikt als maandag. Om de dood eenvoudige reden dat dit de enige set uit de nieuwe catalogus is die ik momenteel heb. Maar met deze set kan ik nog wel even door. Want de kaart die ik hier laat zien is echt compleet anders dan de kaarten die ik afgelopen maandag liet zien.

Omdat ik morgen (woensdag) ochtend op vakantie ga moest ik vooruit werken en tussen het inpakken door heb ik onderstaande kaart gemaakt. Helemaal nagemaakt uit de catalogus. Lekker makkelijk. Toen kwam ik er ook achter hoe sommige stempels uit deze set samen gebruikt moeten/kunnen worden. Ik heb dus maar een proeflapje gemaakt.De streepjes stempels rechts boven in kunnen samen gebruikt worden. En de onderste 3 stempels worden ook samen gebruikt. Dan heb je nog de "kaas" links bovenin. Ook die 2 stempels worden samen gebruikt.En het ene sterretje op de kaart? Ik heb de stempel met de 5 sterren gebruikt, elke keer 4 stempels afgedekt met washi tape, dan be-inkt, washi tape eraf halen en op je project stempelen.


En hebben jullie dat rijtje kaarsen gezien? Achter de taart? Dat is een nieuwe pons. Gaaf hè?

Volgende week moeten jullie het een weekje zonder mij doen. Morgenvroeg vertrekken wij voor 9 dagen naar Orlando. Kerst in de zon. Hier was het vanmorgen -6ºC daar is het rond de 26ºC. Dus ik heb al mijn zomerkleding weer uit de kast moeten halen. We hebben er wel heel veel zin in. We gaan met de auto dus kunnen we ook weer een paar staten afvinken na deze vakantie.

Op 4 januari ben ik er weer. Uitgerust en helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Ik wil jullie allemaal vast hele Fijne Kerstdagen wensen en een superfijn, creatief, gezond 2017.

Houd de blog van Hilde, Sandra en Danielle in de gaten voor meer Sneak Peek projecten.

Product List

1 opmerking:

  1. Leuke kaart. Met deze stempelset kun je alle kanten uit voor wat betreft de kleuren, tof. Groetjes vanonder de kerstboom, Lizzy

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.