Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zondag 18 december 2016

In The Spotlight, Sneak Peek!


Sneak Peek weken! Om jullie vast voor te bereiden op al het leuks wat jullie te wachten staat. De nieuwe Voorjaar/Zomer catalogus gaat 4 januari in en dan begint meteen ook de leukste periode van het Stampin' Up! jaar. De Sale-A-Bration! Yes. Bij elke € 60,- die je besteed gratis een product uitkiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder.

Ik begin de week met de stempelset " Cake Crazy". Dit is een Photopolymer set, doorzichtig dus, waarmee je super taarten kunt stempelen.


Ik ben maar meteen begonnen met een stapel. Als je toch alle producten op je tafel hebt staan is het makkelijk om meerdere kaarten te maken.

Ik heb de stempels met Versamark gestempeld op waterverf papier, wit embossing poeder eroverheen gestrooid en met de heat tool verhit tot het smolt. Daarna met een platte kwast, veel water en refills de kleur aangebracht. Ik heb de kleur mooi laten verlopen. Dit zijn alle kleuren van de In-Colors 2016-2017. Maar dit kan natuurlijk met elke kleur. Ik heb elk paneel op een stuk cardstock in de kleur van de refill geplakt en daarna op een stuk Thick Whisper White. Het woordje 'Birthday" komt ook uit deze stempel set. En ik heb het afgewerkt met een paar Enamel Shapes in dezelfde kleur.Hieronder zie je nog elke kaart apart.Houd onze blogs in de gaten deze week. Er gaat veel leuks langs komen.

Om 10.00 uur vandaag heb ik nog een ander blogbericht voor jullie. Vandaag is het tijd voor de maandelijkse bloghop van Stamp Impressions. Wij zijn een groep Europese demo's die elke maand een bloghop hebben. Ik hoop dat jullie even langs komen.


Product List

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.