Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zondag 2 mei 2010

Weer thuis.

Terwijl buiten de Hollandse regen naar beneden komt zit ik binnen nog na te genieten van onze week in Tucson. En zit ik ook nog bij te komen van de terugreis. Ik heb vanacht (en vanmorgen) bijna 12 uur geslapen!! maar ben nog moe.
Het was zo ontzettend leuk om terug te zijn in Tucson. Ik heb al 8 jaar heimwee. Alsof ik thuiskwam, zo leuk. En lekker weer natuurlijk.
Een kleine fotoimpressie van onze week. Jack moest natuurlijk wel werken maar met 2 lange dagen onderhandelen waren ze klaar. Zo hadden we 4 hele dagen om samen rond te rijden en te winkelen. En over dat winkelen!! Ik heb één stempelset gekocht en één schaartje, maar ook 2 broeken, een trui en een leuke blouse. Nu heb ik dus geld over. Kan ik deze week nog een leuke bestelling doen.


Nadat ik de eerste muffin al niet opkreeg hebben Jack en ik alle volgende muffins samen gedeeld.


Dit bordje kwam ik tegen in het Tohono chul park, als je dit gelezen hebt loop je iets voorzichtiger verder en ga je zeker niet van het pad af.


Saguaro in bloei. Alle cactussen staan in het voorjaar in bloei, dat is zo mooi.


Woensdag ochtend zijn we gaan golfen, deze coyote stak achter ons langs de baan over om haar ontbijt op te eten.


Jack en ik zijn donderdag de bergen in gereden. De hoogste berg naast Tucson heet Mount Lemmon en daar is ook een ski gebied. Afgelopen winter hebben ze daar 5 meter sneeuw gehad en zoals je kunt zien lag er nog steeds sneeuw. Het was er nu ook nog maar 5 graden en omdat de bewolking op een gegeven moment heel snel naar beneden kwam zakken zijn we maar snel terug naar het warme dal gereden. Maar het blijft bijzonder om vanuit de woestijn naar boven te gaan want dan zit je ineens tussen de naaldbomen.

My husband and I traveled to Tucson on April 23rd. He had some meetings with the ANG and I traveld with him for some fun. We used to live in Tucson and I've been homesick ever since we left in 2002. It was so good to be back, like coming home. It looks even better than when we left. The weater was perfect, not as hot as normally for this time of the year, They haven't hit 90F so far. We had a good time.
Now we're back home, it's raining!

4 opmerkingen:

 1. Eveline, Welkom terug in dit koude kikkerlandje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi eveline, zo dat ziet er wel allemaal goed uit! het zal wel tegenvallen om nu weer hier te zijn!
  gr, hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej,
  Fijn dat jullie het leuk hebben gehad!
  Nu maar ff een trui extra aan dan!
  gr. marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Valt het regenachtige Nederland nu niet tegen? Fijn dat je zo'n leuke vakantie gehad hebt! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.