Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

dinsdag 29 augustus 2017

In The Spotlight, Sneak Peeks


Het zijn Sneak Peek weken op onze Online Stampin' Party Facebook pagina maar ik heb heel bewust geen set gebruikt die in de komende Herfst/Winter catalogus staat. Er staan daar heel veel leuks in hoor, gaat weer geld kosten, maar de Kerstsets die in de jaarcatalogus staan worden een beetje over het hoofd gezien en dat is jammer want er staan hele leuke sets in. Enkele die al langer uit zijn maar ook enkele nieuwe. 

Ik heb de set" Merry Misletoe" gebruikt. En mijn oog viel op de kaart die op blz 112 staat. En ik heb echt met plezier deze kaart nagemaakt. Ik heb voor de sneeuw heuvels de grootste Stichted Shapes ovaal gebruikt. De kerstbomen zijn allemaal gestempeld en uitgeknipt. Maar dat is een makkie, fijn recht toe recht aan. Ik ben niet zo goed met uitknippen.
Het DSP is ook uit de jaarcatalogus, Be Merry Designer Series Paper. De hele Be Merry Suite kun je op blz 112 en 113 vinden. 


En omdat ik toch lekker bezig was heb ik nog een tweede kaart gemaakt. met het rendier. En ik moest er een Rudolph van maken! Deze kaart is makkelijk en je kunt er zo een hele stapel van maken. Zijn jullie al begonnen met de Kerstkaarten voor dit jaar? Ik heb er nu in ieder geval 2 mee.


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven. Vergeet niet onze Facebook pagina te bezoeken vandaag en vrijdag.

Hieronder vind je de linken naar de blogs van Sandra, Hilde, Danielle en Caroline.

Sandra Korten: http://www.sandrakorten.com
Hilde Suykerbuyk: http://hildesuykerbuyk.nl
Danielle Bennenk: http://mrsbrightside.nl
Caroline van der Straaten: https://carooskaartjes.blogspot.com


Tot volgende keer.

Eveline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.