Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 11 januari 2017

In The Spotlight, Jar of Love.


Hallo allemaal. Ik heb hier voor jullie mijn tweede In The Spotlight project van deze week. deze week staat de stempel set Jar of Love in de schijnwerpers. Hebben jullie de projecten van Sandra en Danielle al gezien? Deze set is heel veelzijdig.

Dit keer heb ik de kleine bloemen uit de set gebruikt. De bloemen stempel je met 2 stempels en met 2 kleuren. Geeft meteen een leuk effect. Het groen maakt de kaart meteen wat frisser.
Ik heb de Stitched Shapes Framelits gebruikt voor het paneel in het midden. Ik heb het grootste vierkant gebruikt om die rechthoek te maken. Ik zal morgen (vandaag) een kleine foto tutorial maken zodat jullie kunnen zien hoe ik dat gedaan heb).Kaart nr. 2 heb ik op dezelfde manier gemaakt. Als ik toch alle materialen op tafel heb liggen is het net zo makkelijk om meteen een paar kaarten te maken. Je hebt ze toch altijd wel nodig. Ik maak ze niet alleen, ik verstuur ze ook!Vergeet niet jezelf op te geven voor ons Creative Stampin' Weekend. Opgeven kan via deze LINK.
Wij beloven je een weekend vol creativiteit en gezelligheid.Product List

1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.