Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 2 november 2016

In The Spotlight, 3 met 1!Mijn tweede project voor deze week. Ik heb de leuke set, Endless Birthday Wishes gebruikt. Dit is een Photopolymer set, ideaal want je kunt precies zien waar je je tekst stempelt.
Simone én Tom waren jarig deze week en dus had ik 2 kaarten nodig. Meteen dan maar de Endless Birthday Wishes gebruikt. Simone is ook nog eens op Halloween jarig dus heb ik het Halloween Washi Tape en bijpassende kleuren Stampin' Markers gebruikt voor de taart. Drie Enamel Dots maken de kaart af.


Voor Tom heb ik het eenvoudig gehouden. Dapper Denim achtergrond en de cake in verschillende kleuren inkt gestempeld. De tekst in Real Red en de Real Red Enamal Dots maken het af.En voor mijn laatste project heb ik meteen een set van 5 verjaardag kaarten gemaakt. Het idee had ik lang geleden op de website van Stampin' Up! gevonden. Ik wilde deze kaarten al zo lang maken maar er was nog niets van gekomen. Ik heb ze ook iets aan moeten passen want sommige producten die op het voorbeeld stonden worden niet meer verkocht. Ik heb de In-Colors 2015-2017 gebruikt.


Product List

1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.