Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zondag 9 maart 2014

Mooi weer in Etten Leur!

Ik kom net van buiten, het is 22º C op het balkon bij ons aan de voorkant. Zalig, ik heb daar heel lekker gezeten en ga zo weer terug.
Maar ik wilde even een project laten zien waar ik gisteren aan begonnen was en vandaag heb afgemaakt. Het is voor de schoonmaakster die bij ons op het werk onze ruimtes schoonhoudt. En die 's morgens om 05.30 uur altijd al aanwezig is, heel gezellig als je nachtdienst hebt. Morgen is zij
12 ½ jaar in dienst.

Het idee voor mijn project komt van Becky Roberts. Toen ik de kaartjes op haar blog zag deze week wilde ik ze meteen namaken. Zo super leuk.
Ik heb een doosje gemaakt waar 6 notecards inpassen met 6 enveloppen. Ik heb Crumb Cake enveloppen gebruikt. Die zijn zo leuk en net weer wat anders.

De grote kaart is bedoeld als felicitatie kaart. Dit is een standaard formaat kaart maar wel met dezelfde opzet en dan met een grotere bloem en grotere blaadjes. En natuurlijk de Sentimenten gebruikt.2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaartjes! Heeft iemand die elke keer om 05.30 uur present is zeker verdiend, ik moet er niet aan denken elke dag zo vroeg op te moeten staan.........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh dit is echt een gaaf setje! Moet ik even onthouden hoor :-)) Xx Erna

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.