Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 27 november 2013

Europese Stampin' Up! conventie 2013!

WAARSCHUWING: veel foto's


Na jaren (toch wel met enige afgunst) de video's gezien te hebben van de Noord-Amerikaanse Stampin' Up! conventies heb ik er nu ook een meegemaakt, de Europese conventie. Dit jaar werd deze in Manchester UK gehouden. Samen met ongeveer 1000 andere Demonstratrices 2 super dagen gehad. Het was alles wat ik me er van voorgesteld had en meer. Ik heb veel mensen leren kennen die ik alleen maar via Facebook ken, ik heb veel lol gehad en ik heb heel wat geleerd. Het was brilliant!

Donderdag 21 november vloog ik samen met een behoorlijk melig groepje Pink Ladies naar Manchester.  Aangekomen bij het hotel hebben we de bagage afgeven en zijn we Manchester ingegaan. HEEL VEEL winkels en een hele grote Kerstmarkt (300 kramen). Het was ook nog eens super weer. Niets gekocht maar wel een Starbucks cappuccino gescoord.  


Vanaf 18.00 uur kon je al gaan inchecken in het conventie centrum en daar hebben we onze conventie tas opgehaald met 3 stempelsets, die kreeg iedereen. Ook onze naamtag en meal tickets kregen we daar uitgereikt. Iedereen had een tag voor aan de tas thuis gemaakt en meegenomen, geen overbodige luxe met 1000 identieke tassen. 


Mijn tas.


Mijn tag


 Mijn naamtag met pins. En wat vind je van de "my first convention" button? Super hè?
Ook kon je deze avond al beginnen met swappen maar aangezien Michelle Last (onze über Pinkie) in het hotel waar zij logeerde een ruimte had gereserveerd voor alle Pinkie's die in Manchester waren heb ik mijn swaps maar in mijn tas gehouden. Deze borrel begon om 21.00 uur en het was heel gezellig en heel leuk om met heel veel mensen kennis te maken. We hebben het niet laat gemaakt want we moesten vroeg op, half 7, half 8 ontbijt en om 9 uur begon de conventie op vrijdag.

Een swap is een uitwisselings projectje wat je van te voren maakt. Je mag zelf weten hoeveel je er maakt. Ik ben op 103 geëindigd. Ik ben ze ook alle 103 kwijt, dwz dat ik met 103 andere swaps thuis ben gekomen. 


Mijn swaps


En hiermee kwam ik thuis!

De eerste conventie dag was heel informatief. We werden eerst welkom geheten door Sara Douglas, de dochter van Shelli Gardner, onze CEO en mede oprichter van Stampin' Up! die niet kon komen omdat ze een tijdje terug van haar paard was gevallen. Maar Sara was een prima vervanger, ze lijkt ook nog eens heel veel op haar moeder.

Even een foto momentje! Sara en ik!

Er werden de hele dag door sessies gehouden en die werden ook een paar keer herhaald zodat je overal heen kon. Zo heb ik bijvoorbeeld: "Your first year as a demonstrator", Creating a Profitable business" en "Advanced Technique Theatre" gevolgd.  En op vrijdag het ik "Meet new people, find new faces" en "Marketing your Stampin' Up! business" gevolgd. Het zijn meestal sessies van 45 minuten dus ook prima vol te houden.

Om kwart voor 5 hielden we op maar iedereen moest om half 8 weer terug zijn voor "Awards Night". Dit is de avond dat iedereen die iets heeft bereikt in het afgelopen jaar het podium op mag. Ik mocht dus ook 1x het podium op, links op rechts af. Maar dit was een complete verrassing want niemand had mij dit verteld. Maar wel heel leuk.Na de awards night kregen we nog een feestavond aangeboden. Met live muziek en een Photo booth waarin foto's gemaakt konden worden. De tweede dag ging razendsnel voorbij en voordat we er erg in hadden was het afgelopen. Dan is het moeilijk om afscheid te nemen van iedereen. Maar naar 3 kwartier moesten we toch echt de zaal verlaten. 

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Gelukkig beleefde ik deze leuke dagen met een groot aantal van het team waar ik in zit. Deze foto is na afloop nog genomen. Michelle staat 4de van links op de foto (naast mij dus). De Nederlands PinkiesEn dit is een foto met een heleboel Nederlandse en Engelse Pinkies met het jongste lid vooraan. 

De datum en de locatie voor volgend jaar zijn al bekend. Het wordt Brussel van 16 tot 18 oktober. Ik ga er zeker weer bij zijn. 

-----------------------

I went to my first European Stampin' Up! convention last week. I had a brilliant time. It was all I imagined it to be and more. I met so many lovely girls, got so many great swaps and I learned a log. Laughed a lot too! 

See you all in Brussels next year in October.5 opmerkingen:

 1. superleuk ziet het er uit Eveline en je kunt gewoon zien dat het ook heel gezellig was! die swaps zijn ook geweldig hier kun je veel ideeën uithalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een ervaring!!! Kan geloven dat je volgend jaar terug gaat!
  Nu de ideeën op ons loslaten! Heb er nu al zin in!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaw Eveline, wat supercool zeg en wat ben je met veel swaps thuyisgekomen ! Leuk leuk leuk ! Geen foto van je gekregen sets ????? IK ben nieuwsgierig !!!!!!!! Lijkt me echt een onvergetelijke ervaring ! Nog lekker nagenieten he !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig was het. Leuk om je beter te leren kennen Eveline, en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Liefs, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tijd en een geweldige ervaring! Super! Ik kan me voorstellen dat je nu al zegt: "ik wil meer...".

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.