Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 10 juli 2013

Pak het in!

Stampin' Up! heeft in de catalogus verschillende producten staan die je kunt gebruiken om iets leuk in te pakken. Ik heb er hier 2 van gebruikt.

Dit doosje is 3.5" x 3.5" en 2.5" hoog (9 x 9 x 6.4cm) en is van een heel stevig karton gemaakt. Deze doosjes komen per 4 en kosten € 3,50. Niet duur dus en super leuk om te gebruiken voor een klein cadeautje. Dit doosje heb ik gemaakt voor een collega die vrijdag met zwangerschap verlof gaat. Er zit een lief schaapje in. Het papier komt uit My Digital Studio en ik heb het uitgeprint op Very Vanilla cardstock.


Een ander product om iets leuk in te pakken zijn de gloednieuwe doosjes die in de gloednieuwe catalogus staan. Deze staan op blz. 158 en het zijn de Tag a Bag gift Boxes. Deze komen ook per 4 en hebben een bijbehorende transparante hoes waar je het doosje in kunt schuiven. Deze doosjes zijn € 8,50 en er is ook nog een Tag a Bag Accessory kit waar je ze leuk mee kunt versieren of je doet wat ik gedaan heb, een stuk cardstock embossen, een strik erom en een leuk label.Stempelsets:
Chalk Talk
A Fitting Occasion

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke doosjes! Die eerste heb ik zelf ook, maar die tweede zijn ook gaaf :D mooi gemaakt hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat superleuk Eveline! Ik heb die kleine vierkante doosjes ook net besteld! Die andere doosjes had ik al, ik vind ze beide inderdaad erg leuk en makkelijk om een kadootje mee te maken! Lieve groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.