Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

maandag 15 juli 2013

Een Pinkies Blog Hop!

Afgelopen zaterdag was er een Pinkies Blog Hop om de artikelen uit de nieuwe catalogus te promoten. Ik heb dit keer niet meegedaan maar het is de moeite waard om er door heen te "hoppen". De blog hop begint en eindigt bij Michelle Last.


En dan heb ik nog een kaart voor jullie. Afgelopen zaterdag was er een informele team dag bij Caroline,  mijn upline bij Stampin' Up! Heel gezellig, tot 5 uur ongeveer en ik ging om half 8 naar huis!!
Het was vooral onderling kletsen over van alles en nog wat en als je zin had kon je ook lekker aan de knutsel. Ik heb bedank kaartjes zitten maken en toen ben ik begonnen aan de verjaardagskaart. Ik heb hiervoor het kleine vlindertje uit de "Best of Butterflies" stempelset gebruikt. En 3 kleuren uit de nieuwe In-Colors. Het papier is Naturals White, dat staat op blz 156 van de nieuwe catalogus. Heel leuk papier. Het is er ook in Naturals Ivory. De tekst stempel komt uit de Hostess set " Express Yourself". Een super leuke set die je kunt aanschaffen als je als Hostess een workshop thuis hebt en aan bestellingen € 200, of meer krijgt.

Je kunt ook meedoen met de Hostess club die ik ga opzetten. Neem contact met mij op als je hierover meer te weten wilt komen. Ik ga deze week een nieuwsbrief de deur uitdoen en zal dan alles daarin uitleggen.

Zou je het ook leuk vinden om Stampin' Up! demonstratrice te worden? Neem dan vooral contact met mij op. Het is super leuk, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad en heb sinds 7 november heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen.


3 opmerkingen:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.