Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

maandag 31 oktober 2011

Happy Halloween!

Happy Halloween iedereen. Én Halloween vandaag en Simone's verjaardag. Elk jaar weer een uitdaging om een kaart voor haar te maken die deze 2 feestelijke feiten combineert. En het is weer gelukt! Simone is een aantal weken geleden begonnen met schaatsles en dit plaatje komt uit een oud Zwarten Pieten spel. Ik heb het plaatje gekopïeërd. Het papier is van Basic Grey en dat is een Halloween lijn van vorig jaar of misschien wel het jaar ervoor.


Verder heb ik dit jaar wel één Halloween kaart gemaakt. Die ploft ergens in Nederland vandaag in de brievenbus. Dit was zo'n leuke kaart om te maken. De stempel is van Penny Black en heb ik 2de hands gekocht. En de pot is een stempel van PTI. Lekker veel distress inkt gebruikt en masking paper.


En verder hebben Simone en ik nog een echte Halloween taart gemaakt afgelopen zaterdag. Wij zijn er bijna heel de dag mee bezig geweest maar we waren heel tevreden over het resultaat. De taart is bekleed met zwart fondant en de pompoen en het gras is royal icing, een soort glazuur. Die is er met de spuitzak opgespoten. Is mijn Wilton cursus van 10 jaar geleden toch niet voor niets geweest.Happy Halloween to all my blog readers. Today is also my daughter's birthday, 17 already! The card at the top is her birthday card. I always try to combine Halloween and her birthday. She started skating lessons a few weeks ago and the paper is by Basic grey, the Eerie collection. The cake we made on Saturday, took us hours but we love the result. And the other card is the only Halloween card I made this year but this was a fun one to make.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Eveline,
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter! Een gezellige dag toegewenst! Je kaarten zijn weer prachtig en de taart ziet er heerlijk eng uit!
  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje voor Simone zeg!
  En het kaartje voor ons is geweldig leuk! Dankjewel!
  Hoop dat het egeltje snel uit de "fles" komt :-)
  Erg jammer dat de taart al bijna op is trouwens.
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je dochter.

  Kun je ook bij jullie familiebedrijf taarten bestellen (ha, ha). Hij ziet er super uit! Bijna zonde om op te eten ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kaart voor simone is super geworden! En ja die taart.......mmmmm
  Gr. lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.