Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zondag 4 september 2016

Layering Thinlits Dies


Goedemorgen.
Deze week staan de Layering Framelits Dies in de schijnwerpers.
Stampin' Up! heeft de Layering Squares, de Layering Circles, de Layering Ovals en de Layering Hearts (Sweet and Sassy) Framelits Dies.

Ik begin met een project gemaakt met de Layering Circles Framelits. Deze Framelits zijn nieuw. En duur! € 42,-. Maar! Je krijgt wel 16 Framelits voor dat geld, dus ongeveer € 2,62 per stuk.  En voor 16 ponsen zou je wel heel veel meer kwijt zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de ruimte die 16 ponsen zouden innemen. Ik vind ponsen ook fijn hoor en we hebben nog 8 circle ponsen maar we hebben geen Scalloped (geschubde) ponsen meer. Daarvoor zijn de Layering Circles Framelits Dies voor in de plaats gekomen.

Ik heb voor de visueel ingestelde personen alle circles uitgestanst. Dan zie je wat beter hoe ze eruit zien. De grootste Framelit is 8.4 cm in doorsnee.
En hier is mijn kaart gemaakt met de Framelits. Mijn bedoeling is om jullie te laten zien dat je met de Framelits overal op je kaart een circle kunt uitstansen. In tegenstelling tot een pons die maar een beperkte reikwijdte heeft.

Ik ben begonnen met een stuk Shimmery White Cardstock. En met de daubers in regenboog orde inkt aangebracht. Daarna heb ik de circles uitgestanst en met dimensionals weer teruggeplaatst. Een klein tekstje vond ik genoeg en met nog een paar sequins was mijn kaart klaar.
Product List

1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.