Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zaterdag 24 september 2016

In The Spotlight. Herfst.


Hallo allemaal.
Ik sluit de week af met een laatste herfst project.
Ik zie altijd van die leuk versierde Mason Jars hier en bedacht dat ik er zelf ook wel een kon maken. De Vintage Leaves stempelset met bijbehorende Framelits zijn hier uitermate geschikt voor.
Ik ben begonnen met het stempelen van mijn bladeren op Shimmery White Cardstock. Dat geeft altijd al een beetje extra aan je project. Ik heb hiervoor Crumb Cake inkt gebruikt.


Daarna heb ik de blaadjes gekleurd met behulp van een vinger dauber en verschillende kleuren inkt. En toen heb ik ze uitgestanst. Ik heb alle blaadjes lekker gekreukt zodat er wat meer dimensie in kwam.


Toen kwam voor mij het moeilijkste. Hoe ga ik wat ik in mijn hoofd heb vertalen naar het echte. 
Dat is lastig voor mij. En het werd nog lastiger want ik kon mijn kanten lint nergens vinden. Ik dacht toch echt dat ik dat had. Nog steeds niet gevonden. Ik heb van arre moede maar wat non SU kant gebruikt. Even voor het effect. Bij de eerstvolgende bestelling komt er Very Vanilla Lace Trim bij mij wonen.  

De kastanjes zijn uit eigen tuin. 

Ik zet mijn potten nog maar een tijdje op het balkon. Ik kan ze wel binnen zetten maar dan heb ik er geen plezier van want we zitten nog elke avond buiten. Vanaf vandaag gaat de temperatuur wel omlaag, gisteren was het nog 32ºC, vandaag 21ºC. En zo blijft het de komende week ook. Ik vind het prima. Ik ben helemaal klaar voor de herfst. 

Volgende week staan condoleance kaarten In The Spotlight. Niet makkelijk, dit soort kaarten, want de reden dat je er een nodig hebt is altijd triest. Maar ik zelf vind het fijn dat ik een heel persoonlijke kaart kan maken. Product List

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor het voorbeeld, ik had net in mijn hoofd om zo iets te maken, maar kon het nog niet uit mijn handen krijgen. Ik wil de jar alleen vullen met chocolade voor een bedankje.
  Je zou zien, als je het lint besteld heb, vind je de 'oude"
  fijne dag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk wel Henrike. En een pot met chocolade is een super leuk idee. Laat je zien wat je ervan gemaakt hebt?

   Verwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.