Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

maandag 29 augustus 2016

Sneak Peek Weken, week 2


Het is bijna nachtwerk geworden gisteren. Mijn dag ging niet zoals ik gepland had. Dat gebeurt wel eens. Maar ik moest nog hard doorwerken om mijn project op tijd klaar te krijgen. Maar het is gelukt. 

Ik heb nogmaals het leuke DSP Candy Cane Lane gebruikt. Ik vind het zó leuk!
Voor vandaag heb ik 3 van de vele cadeau verpakkingen van Stampin' Up! gebruikt, alle 3 met thinlits gemaakt. de Baker's Box, de Cutie Pie en de Curvy Keepsake Box. Het is nl. altijd wel makkelijk om kleine cadeau verpakkingen in huis te hebben rond Kerst. En natuurlijk het hele jaar rond. Deze Thinlits zijn zo veelzijdig.
De Curvy Keepsake Box heb ik door de Big Shot gehaald met een hele mooie nieuwe embossing folder "Cable Knit". Deze embossed dieper dan de andere embossing folders wat een mooi effect geeft aan je cardstock. 


Maandag heeft Danielle een hele mooie kaart laten zien op haar blog. En morgen is zij weer aan de beurt. Sandra is op vakantie en Hilde is nog druk.
Ik ben er vrijdag weer met het resultaat van de SOL (Scrap On Line) die ik donderdag avond geef. Doe je ook mee? We gaan een project maken aan de hand van aanwijzingen van mij. Deze krijg je op Facebook op deze pagina. Je kunt ook achteraf het project maken want ik zet de beschrijving bij de bestanden op de Online Stampin' Party Facebook pagina
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.