Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 27 juli 2016

Christmas in July.Mijn laatste project voor onze "Christmas in July" serie.
Ik vond het heel gezellig om Kerstprojecten te maken deze maand. Heb er nog net geen Kerstmuziek bij opgezet want dan zing ik de hele dag Kerstliedjes en wordt mijn familie gek van mij.

Ik kwam deze week een hele mooie kaart tegen van Gillian Whitcombe, een Britse Stampin' Up! demo. Ik vond haar kaart zo mooi dat ik mijn eigen variant heb gemaakt.
Op aquarel papier heb het ik met verschillende kleuren inkt een achtergrond gemaakt, hiervoor heb ik de sponsjes gebruikt die Stampin' Up! verkoopt, super handig zijn die.
Ik heb met zwarte inkt de bomen gestempeld en daarna met witte inkt de sneeuw. Het woord 'merry" heb ik daarna uitgestanst. Het woordje "merry" heb ik nogmaals 4 keer uit Whisper White gestanst en alles op elkaar geplakt. Nu ligt het woordje verdikt op de kaart.


Gisteren had Sandra nog een mooie set kaarten met een hele leuke techniek op haar blog gezet. Morgen is Danielle nog aan de beurt en dan zijn we klaar met de Christmas in July. Ik hoop dat wij met z'n vieren jullie allemaal veel inspiratie hebben kunnen geven.
Volgende week staat het Designer Series Paper (DSP) In The Spotlight.Als Stampin' Up! demonstratrice ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe producten die Stampin' Up! op de markt gaat brengen. Zo hebben we gisteren en eergisteren een sneek peak gekregen van de Herfts/Winter catalogus die op 1 september ingaat. Te leuk!!! Vandaag krijgen we nog een sneek peak en vanaf volgende week kunnen wij al gaan bestellen. Houd mijn blog in de gaten voor al die leuke nieuwe producten.

Tot zondag kun je nog profiteren van de Bonus Days.
Laat het mij weten als je nog wat wilt bestellen.
Product List

1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.