Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

vrijdag 2 oktober 2009

Zo stil op mijn blog!

Het scrappen en kaarten maken heeft tijdelijk plaats moeten maken voor niets doen en lezen en niets doen. Oh ja, ik werk nog af en toe maar dan houdt het toch echt op. Gewoon niet zo veel zin om boven te zitten.
Maar er zijn wel projecten die ik af wil krijgen en zo ook de "A year in Cards class" van Kristina Werner op Two Peas. Ik had veel moeite met augustus maar september was een makkie. De vormen van het spookje en van de pompoen krijg je erbij als PDF dus downloaden en printen maar. Kind kan de was doen. Over wassen gesproken, mijn nieuwe wasmachine is net afgeleverd. De oude is er na 15 jaar mee opgehouden. Er kwam roestig water uit toen ze deze uit de kelder wegreden!! Dat ik nog schone wassen heb kunnen draaien. Als mijn nieuwe nu ook 15 jaar meegaat ben ik een tevreden mens.


My cards for Kristina Werner's classes on Two Peas. These are the cards for August and September. The ones for August gave me a lot of trouble. The ones for September were super fun to do. You get a PDF file with the class for the ghost and pumpkin shape.Jack ligt weer in het ziekenhuis. Voor de derde behandeling. De MRI van 2 weken geleden liet niet veel verschil zien met de MRI gemaakt voordat ze met behandelen begonnen maar men spreekt over een stabiel ziekte beeld. Hij verveelt zich, hij mag de kamer niet af en er mag ook niemand langs komen. Gelukkig heeft hij Internet en kan hij een beetje surfen. Maandag mag ik hem weer halen.

My husband is in hospital again for his third treatment to make the tumor in his breastbone smaller. The MRI taken 2 weeks ago doesn't show my difference with the MRI taken before they started the treatments but they say it's a stable situation. He is rather bored as he is not allowed out of his room and nobody is allowed in. I call him about 5 times a day. I'll go and bring him home on Monday.


4 opmerkingen:

 1. Super kaarten Eveline! Die Haloween kaarten zijn wel errug leuk. En die tekst op de kaart rechts, bovenste foto is heel mooi!
  Ik bel je!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous cards, Eveline!
  Hugs and smiles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn in het echt veel en veel leuker! Vooral die pompoen is gaaf! En Eveline, zit je al naar het display van je wasmachine te staren!!! LOL
  enne, die site die Jack mailde is helemaal nog niet zo gek!! I'm in!!! Alleen het wordt wel erg hard sparen. ;-)
  PS heb je de nieuwe site van stempelparty gezien.
  groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En in het echt zijn ze werkelijk super! En tja: met een nieuwe wasmachine ga je toch niet scrappen! Ik zou ook op een stoeltje ervoor gaan zitten en het hele programma afkijken. Je wilt wel waar voor je geld! Je zou er ook nog een foto van kunnen maken en dan scrappen met een leuke lo met lapjes stof...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.