Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

donderdag 29 september 2016

In The Spotlight, condoleance kaarten


Deze hele week staat in het teken van condoleance kaarten.

Ik heb hier mijn tweede kaart voor deze week. 

Ik heb de stempel set "Flourishing Phrases" gebruikt. Ik vind dit een hele mooie set met mooie teksten. En het leuke is, deze set is er ook in een Nederlandse uitvoering. Ik zal een foto van de set onder aan mijn blog bericht zetten.
Ik heb de bloemen tak eerst met Versamark be-inkt en daarna met Crumb Cake inkt, Daarna heb ik clear embossing powder gebruikt en met de heat tool bewerkt. Met een blender pen heb ik de blaadjes en bloemen gekleurd. Hieronder een foto van de set met de Nederlandse teksten. De set komt met bijpassende Thinlits. Koop je de stempels én Thinlits bespaar je 10% zoals met alle bundels van Stampin' Up!Sandra had woensdag 4 hele mooie ingetogen kaarten op haar blog staan. Heb je ze gezien? Echt de moeite waard om even op haar blog te gaan kijken.

En Danielle had gisteren ook een hele mooie kaart op haar blog, in zwart/wit, iets wat ik normaal niet prettig vind in condoleance kaarten, maar voor deze kaart maak ik een uitzondering.


Morgen is het World Card Making Day. 
Wij hebben de hele dag leuke projecten en technieken voor jullie. Houd onze blogs in de gaten en onze Facebook pagina, Online Stampin Party NL.

Product List

1 opmerking:

  1. Prachtige kaart, Eveline. En goede tip mbt het embossen met clear powder en gekleurde inkt!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.