Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

donderdag 30 juni 2016

Vakantie!Het is vrijdag, mijn beurt om weer een project in the thema vakantie online te zetten. Hebben jullie de projecten van Hilde en Danielle gisteren gezien? Ze vinden het heel leuk als je een kijkje komt nemen.

Afgelopen woensdag was het de beurt van Sandra en die heeft een hele mooie scrapbook layout gemaakt. En dat is wel toevallig want ik heb voor vandaag ook een scrapbook layout gemaakt. Ik heb foto's gebruikt van onze vakantie op Gozo, moest even terugzoeken welk jaar dat was maar het was in 2007. Volgend jaar al weer 10 jaar geleden, wat gaat de tijd snel.
Zoals je wel merkt ben ik totaal geen chronologische scrapper. Maar ik vind dat zelf prima. Zo af en toe een pagina maken vind ik zalig. 

Ik heb voor deze layout de leuke stempelset "Swirly Bird" gebruikt en de bijpassende "Swirly Scribbles Thinlits".  Ik heb vellum gebruikt voor de golven. De bootjes heb ik eerst gestempeld en toen uitgeknipt. De tekst heb ik op de computer gemaakt en geprint op Whisper White. De titel heb ik met mijn Silhouette Cameo uitgesneden.


Morgen komt Sandra weer met een project. En als afsluiter komt Hilde zondag nog. Ik ben heel benieuwd wat zij voor ons in petto hebben.

Volgende week is het thema "Christmas in July". Ik zal de airco maar wat hoger gaan zetten, dan krijg ik misschien goede ideeën. Het is hier de hele week rond de 30ºC geweest.

Product List

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.