Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

zondag 1 februari 2015

You Can Create It! Met Inge en Caro.

Ik houd wel van een uitdaging.
En toen Caroline van der Straaten en Inge Groot met het idee kwamen om een You Can Create It! te beginnen na goed voorbeeld van 2 Duitse Stampin' Up! demonstratrices Heike en Anja (Mach was draus!) was ik heel snel om te mailen dat ik mee wilde doen. (p.s. het is de moeite waard om even op alle blogs te gaan sneupen, er staat veel leuks op).
Hoe werkt het? Je stuurt een mailtje naar Caro of Inge (details op hun blog) om te zeggen dat je mee wilt doen en dan krijg je een envelop met producten waar jij een project mee kunt maken. En je weet dus niet wat je krijgt. Hoe leuk is dat. Je moet waarschijnlijk echt uit je comfort zone maar daar zit dus ook de uitdaging.

Ik ben helemaal vergeten een foto te maken van de inhoud van de envelop maar deze maand zat er een stuk Whisper White in, een stukje Real Red, een vel DSP uit het Stacked with Love Paper Pack, een Doilie, 4 mini splitpennen en een stukje Real Red lint.

En dit is wat ik er van gemaakt heb. En nee, het rode lintje heb ik niet gebruikt :) De witte hartjes heb ik met Whisper White inkt gemaakt. Met een vinger sponsje en een stukje cardstock waar ik een hartje uit geponst had. De tekst is uit de mooie set "Hello Life".
Op 1 februari zet Inge alle projecten die gemaakt zijn door de deelnemers op haar blog.


I made this card for the You Can Create It! challenge. You can find the details for this challenge on Caroline van der Straaten's blog and on Inge Groot's blog. It's a fun challenge. You get an envelope with products and you then make a project with it. On February the 1st, Inge will post all the different projects on her blog.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart heb je van het pakketje gemaakt, een hele uitdaging, maar leuk om te doen. Fijne zondag, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf om alle verschillende uitwerkingen te zien, met toch hetzelfde materiaal! Ook ik wist heel snel dat ik hieraan mee wilde doen! Zo gaaf om even een rondje op alle blogs te doen om de kaarten beter te bekijken! Krijg ik weer een hoop inspiratie van, en heerlijk voor de zondag!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart! Mooie stempel voor de tekst en de hartjes zijn ook leuk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.