Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

woensdag 21 januari 2015

Weekly Deals en een kaart

Ik heb voor jullie hier de Weekly Deals. Ik kwam er ook achter dat ik die vorige week helemaal ben vergeten te plaatsen. Ik had wat anders aan mijn hoofd. Leuk, maar geen Stampin' Up! Hierover zal ik jullie meer vertellen in de nieuwsbrief van februari. Nog even wachten dus.

De weekly Deals, Ik zie een setje Blendabilities voor een hele leuke prijs. En Baker's Twine. Je kunt niet genoeg kleuren hebben. Zit er wat voor je bij? Laat het mij bijtijds weten. Deze aanbiedingen gelden tot 27 januari.


Ik ben nog lang niet uitgespeeld met de Hello You Thinlits. Ook deze kaart heb ik er mee gemaakt. Ik heb weer het woord Happy gebruikt en weer een verjaardags kaart. Maar wel heel anders dan de kaart uit mijn vorige blog bericht. Deze kun je hier vinden.


Ik ben begonnen met het uit stansen van de ballon uit het zwart/witte papier. Daarna heb ik de ballon uit gestanst uit het rozig rode papier. Ik heb de ballon vastgezet door aan de achterkant een stukje printer papier te plakken. Toen heb ik het woord Happy uit gestanst. En dat woord heb ik nog een keer uit Basic Black cardstock gestanst en opgeplakt. Het is nu één laag. Leuk om te doen. Net een puzzel. Het woordje Birthday heb ik met versamark gestempeld en geëmbossed met wit embossing poeder.


Hierbij nog een detail foto.1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.