Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

maandag 21 april 2014

Fine Feathers.

Vandaag kwam in de Verenigde Staten de "Retirement List" uit. Daarop staan al de producten die NIET meer in de nieuwe jaarcatalogus zullen terugkomen. En die lijst is héél lang! En er staan hele leuke stempelsets op die dus gaan verdwijnen. En dan heb ik het nog niet eens over de accessoires! ook die lijst is lang.

Eén van de stempelsets is Fine Feathers. En die heb ik ook. En ook nog niet vaak gebruikt. Dus vandaag maar uit de kast gehaald om er een kaart mee te maken.


Een voordeel is er wel dat wij een maand achterlopen op de VS. We hebben een maand langer om nog van die leuke stempelsets aan te schaffen. Onze lijst komt eind mei uit en het is een OP=OP gebeuren. Maar nu is er hier nog volop voorraad. Dus sla je slag!

---------------

Extra verzamel bestelling: 22 april ivm de Weekly Deals. Heb je nog wat gevonden wat je graag wilt bestellen? Laat het mij weten. Ik ga morgen avond een bestelling doen.
Kom gezellig op 27 april bij mij op de koffie. Dan maken we de Sweet Sorbet Gift Set. Heel erg leuk om cadeau te geven op moederdag bv. Er is nog plaats. Opgeven via een email. We beginnen om 09.30 uur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.