Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Ik deel hier mijn creatieve projecten.

vrijdag 12 september 2008

CPS#81

Niet gedacht dat ik voor CPS challenge ook nog een kaart af zou krijgen. Maar wij kregen vandaag een nieuwe CV ketel en had ik tijd genoeg. Het heeft nl. geen zin om te poetsen als 2 mannnen de hele tijd door het huis lopen. En het is nog vies weer ook. Gisteren 27° C en vandaag 15° C. Brrrrrrrrr. Ik ben blij dat de ketel nu aangesloten is, kan het lekker warm worden in huis.

I didn't think I would have time this week for CPS but I did make it. I started earlier this week with a card but I wasn't at all satisfied with it so I started again today and this is the result, and I like it.

5 opmerkingen:

 1. Wat prachtige kaarten heb je gemaakt eveline!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a cute card - great use of the CPS sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi eveline, dit is lang geleden zeg! ik hoop dat alles goed is met al onze oude scrapmaatjes! sinds patrice der winkeltje dicht is hebben we elkaar niet meer gezien of gesproken! nu vond ik je bij de wedstrijd van de creatie, dat is best wel grappig!!
  ik ben sinds kort ook begonnen met stempelkaartjes maken dat is eigenlijk ook best leuk, als je wilt weten wat ik maak neem dan maar eens een kijkje op mijn blogje
  ik vind jou creaties helemaal top maar ja ik ben ook niet anders van je gewend!!
  heel veel groetjes hilde uit nispen
  ook aan de rest van de meiden!
  tot hoors!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.