Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Sinds 7 november 2012 ben ik een onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice, een ontzettende leuke "baan" (eigenlijk hobby) waarin ik mijn favoriete merk met andere mag delen.

WelkomWelkom op mijn Stampin' Up!® blog.

Stampin' Up is een Amerikaans stempelmerk dat in 2013 het 25-jarig bestaan vierde. Begonnen aan de keukentafel is het uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf. Het is alleen te koop via een Stampin' Up! demonstratrice die bij u thuis een party of workshop komt geven. Of door een bestelling via email.

Stampin' Up! kwam in 2007 naar Europ, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië. Sinds 8 oktober 2012 is het ook in Nederland en Oostenrijk te koop.
Wat ik zo leuk vind aan Stampin' Up! producten is dat alles zo mooi op elkaar is afgestemd. Van elke kleur papier is b.v ook eenzelfde kleur inkt te koop. Zodoende kun je een mooi gecoördineerd effect krijgen. Ook het lint, de splitpennen en de stiften zijn in de zelfde kleur te koop.

Ook voor de digitale scrapper hebben wij een prima product, MDS oftewel My Digital Studio. Heel gebruiksvriendelijke software met ontzettend veel mogelijk heden. Kijk voor meer informatie onder het kopje MDS bovenaan mijn blog.

1 opmerking:

  1. hallo Evelien, het heeft even geduurd maar nu toch jouw blog gevonden Super leuk. Kom vast regelmatig even buurten ja wat zijn het leuke spullen van St.Up ik ben er dol op.

    Heb zin in de post morgen.

    groetn Lolkje Waaksens.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.