Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Sinds 7 november 2012 ben ik een onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice, een ontzettende leuke "baan" (eigenlijk hobby) waarin ik mijn favoriete merk met andere mag delen.

Tips en trucs.

Op deze pagina zul je tips en trucs vinden die ik zelf ooit tegen ben gekomen in blogland of zelf heb bedacht.


Layered Stampin' Up Punches.


Overal kom je inspiratie tegen en deze tip kan ik jullie ook niet onthouden. Gevonden op het blog van Kim. S.

De nieuwe inktkussens! 

Even wennen maar het stempelt zó veel fijner dat de oude. En er is nog een voordeel. De nieuwe inktkussens komen met 4 stickers aan de onderkant, in 4 talen. Deze zijn bedoelt om voor op je inktkussens te plakken zodat je kunt zien welke kleur het is. Ideaal. Ik gebruikt er 3, één aan de voorkant, één aan de achterkant en één aan de binnenkant. Zo kan ik goed zien welke kleur het is als het inktkussen open op mijn werktafel staat.


Clear stamps.

Buiten houten stempels heeft Stampin' Up!® ook clear stempels. Dit zijn rubber stempels die een gladde achterkant hebben en je gebruikt deze met een acrylblok. Als je de stempeldoos krijgt zitten de stempels nog vast in een rubber matje. Je moet de stempels losmaken uit dat matje en dan plak je de bij behorende sticker op de achterkant. Ik plak zelf het matje in mijn stempeldoos zodat ik altijd goed kan zien of ik alle stempels nog heb. Op de foto hier kun je goed zien wat ik bedoel. Er zitten zoveel stempels in deze set dat je nooit in een keer kunt zien of je ze allemaal nog hebt. En bovendien vallen de stempels bij mij altijd uit de doos als ik deze open maakt!!


Hier is ook nog een video waarin duidelijk getoond wordt hoe je de stempels op de stickers kunt plakken.


1 opmerking:

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.