Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Sinds 7 november 2012 ben ik een onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice, een ontzettende leuke "baan" (eigenlijk hobby) waarin ik mijn favoriete merk met andere mag delen.

My Digital Studio

Stampin' Up! heeft een eigen digitale studio, My Digital Studio, oftewel MDS. Het is een super leuk programma, heel makkelijk in het gebruik en ideaal voor de digitale scrapper. Het is ook prima te gebruiken naast je Silhouette als je de Silhouette Designers Edition hebt aangeschaft daarbij. Dit is een stukje software waarmee je de SVG's die in MDS zitten kunt importeren in je Silhouette bibliotheek. Dat betekent dat je stempels uit MDS kunt uitsnijden met je Silhouette. Toch wel super niet waar?

Ik ben zelf ook nog aan het leren. Maar het is leuk. Ik heb de laatste tijd veel layouts gemaakt nadat ik dat al heel lang niet gedaan had.
Heb je vragen dan hoor ik het graag.

Ik zal hier een paar voorbeelden laten zien van projecten gemaakt met MDS.Dit is een kaart die ik in MDS gemaakt heb. Daarna heb ik deze geprint en de ster heb ik 1x uitgeponst met de sterpons en 1x iets groter uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. Dan heb je een hybride kaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.