Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Sinds 7 november 2012 ben ik een onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice, een ontzettende leuke "baan" (eigenlijk hobby) waarin ik mijn favoriete merk met andere mag delen.

Hostess Club!

Stampin' Up!® heeft een leuk Hostess systeem waarbij de gastvrouw van een workshop de mogelijkheid heeft om gratis producten uit te zoeken als het totaal aan bestellingen € 200, is. Meer bestellingen meer Hostess credits, zie foto.


Wat is nu de Hostess Club? Deze club bestaat uit 8 mensen die een overeenkomst aangaan met mij om 8 maanden lang een bestelling te plaatsen van minimaal € 25, Samen wordt dat € 200, en krijgt iedereen om de beurt de kans om voor € 30, gratis Stampin' Up! producten uit te zoeken. Na 8 maanden stap je uit de club of je gaat door. Dit is een leuke manier om aan je Stampin' Up! producten te komen. 
---------
Een paar regels:

- Je gaat de overeenkomst aan voor 8 maanden, ben je een van die maanden op vakantie dan zorg je   ervoor dat je je bestelling op tijd door geeft. Je bestelt elke maand voor minimaal € 25,

- De verzendkosten van de bestelling worden door mij betaald (altijd boven de € 60,) maar wil je je bestelling opgestuurd hebben dan betaal je gewoon de verzendkosten. Meestal wordt dit brievenbus post en grotere pakketen gaan met DHL. Ophalen mag ook altijd. Gezellig, zorg ik voor koffie.

- In de maand dat jij zelf Hostess bent kun je natuurlijk aan vrienden, de buurvrouw enz. vragen of zij ook nog wat willen bestellen. Komt dan het bedrag aan de € 275, dan krijg je € 40, aan Hostess Credits. Als je je bestelling doet dan geef je ook meteen de gratis producten op. Dit kunnen de speciale Hostess sets zijn die achter in de grote catalogus staan of producten uit het hele boek. Ga je over de € 30, aan Hostess Credits heen dan betaal je het verschil bij. Minder dan € 30, uitgeven is zonde!


Hostess Club 1
Heb je interesse om mee te doen met de Hostess club? Neem dan contact met mij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht. Ik wens je nog een prettige dag.

Thank you for visiting my blog. Have a great day.