Hallo en welkom op mijn blog Ditjes en Datjes. Sinds 7 november 2012 ben ik een onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice, een ontzettende leuke "baan" (eigenlijk hobby) waarin ik mijn favoriete merk met andere mag delen.

maandag 27 maart 2017

In The Spotlight, Verjaardags kaarten!


Ik ben er weer. Vorige week donderdag heb ik 1x overgeslagen omdat ik niet thuis was die week. Ik ben met 3 oud collega's 4 dagen in New York geweest! Leuk!!

Maar nu heb ik weer een kaart voor jullie. Het thema deze week is verjaardagskaarten en ik kon dat mooi combineren met de kaart die ik komende donderdag nodig heb voor Jack. Een mannenkaart! Het moeilijkste soort kaarten wat ik kan verzinnen. Maar ik vind mijn kaart wel leuk geworden. Lekker simpel, geen toeters en bellen. De meeste mannen hoeven dat ook niet. Maar ja, je wilt wel een leuke kaart geven!


Houd onze Facebook pagina in de gaten deze week en onze blogs. Dan zie je nog veel meer verjaardagskaarten langskomen.


Product List

maandag 20 maart 2017

Een fruitkistje.


Als ik dit bericht aan het maken ben ligt ons Creative Stampin' Weekend inclusief de Creative Stampin' Day nog voor ons. Maar ik vertrek komende zondag naar New York met 3 vriendinnen en ik moet dus wel iets vooruitwerken.

Ik ben heel benieuwd hoe het weekend is geweest en hoe iedereen het ervaren heeft.

Mijn project voor het weekend was een fruitkistje met Note Cards. Op blz. 148 van de jaarcatalogus staat een plaatje van het kistje. Ik heb het iets groter gemaakt zodat de Note Cards erin paste. Ik heb Kraft Cardstock gebruikt voor het kistje en het super fruitige Fruitstans Designer Series Paper voor de Note Cards. En natuurlijk de Fresh Fruit  stempelset. Ik heb de Note Cards vrij simpel gehouden want het papier alleen is al zo leuk. 
De enveloppen heb ik ook voorzien van een stempel. Maakt het geheel mooi af.
Mijn fruit kistje heb ik al weggegeven. En de ontvangster was er erg blij mee.


Product List

zondag 19 maart 2017

Bloghop Stamp Impressions, 99 Luftballons!


  

Welcome to my blog. 
It's the 19th of March. Time for another bloghop from Stamp Impressions. We are a group of enthousiastic Stampin' Up! demonstrators that love to give inspiration. The theme this month is based on a song, 99 Luftballons, it's by Nena and I'm old enough to remember it (1984). So be prepared to see lots of balloons today.

Welkom op mijn blog. 
Het is 19 maart en tijd voor een nieuwe bloghop van Stamp Impressions. Wij zijn een groep enthousiaste Stampin' Up! demonstratrices en we vinden het heel leuk om jullie inspiratie te geven. Het thema deze maand is " 99 Luftballons", het is een nummer van Nena uit 1984 en ik weet nog dat het op de radio speelde, oei! de tijd vliegt voorbij. 

I made a row of balloons in rainbow colors. I used the balloons from the stampset "Super Duper" which is on page 12 of the Spring/Summer catalogue. I love the texture on the balloons. I made the word HAPPY with the Labeler Alphabet stampset. The word BIRTHDAY is from the stampset "Crazy about you", I white heat embossed this on a piece of Basic Black Cardstock. I drew the strings with the Basic Black Stampin' Write Marker. 

Ik heb een rijtje ballonnen gestempeld in regenboogkleuren. De ballonnen komen uit de set "Super Duper", je vind deze set op blz 12 van de voorjaar/zomer catalogus. Ik vind het printje op de ballonnen erg leuk. Het woord HAPPY heb ik gestempeld met de Labeler Alphabet stempelset. Het woordje BIRTHDAY komt uit de set "Crazy about You", dat het ik wit embossed op Basic Black Cardstock. De touwtje van de ballonnen heb ik getekend met een Basic Black Stampin' Write Marker.


Thank you for visiting my blog. I love to hear what you think of my card so do leave a comment.
You can hop on to the next blog by using the NEXT button. Have fun.

Dank je wel voor je bezoekje aan mijn blog. I vind het leuk om te horen wat je van mijn kaart vindt dus laat vooral een berichtje achter.
Als je op de NEXT knop klikt ga je naar het volgende blog. Veel plezier nog.
If the NEXT or PREVIOUS button doesn't work, use the name link!

Produkt lijst.